Aspék profésional

Pausahaan dimimitian ti produk ranté sarta dimekarkeun pikeun transmisi bagian kayaning sprockets, pulleys, taper sleeves na couplings, nu aya dina kategori produk mékanis.
1) Ukuran mékanis: Rarancang sareng ngadamel produk nganggo CAD pikeun mastikeun yén ukuran produk nyumponan standar sareng nyumponan sarat palanggan.
2) Bahan utama produk: 304, 310, 316, 10 #, 45 #, 40Mn, 20CrMnMo, 40Cr, beusi tuang, aluminium, sareng sajabana, pikeun mastikeun sipat mékanis produk anu cocog;
3) jaminan perlakuan panas: kotak tungku quenching na tempering, converter quenching, bolong sabuk tungku carburizing na quenching, quenching induksi frékuénsi luhur jeung panengah, tempering, pikeun mastikeun yén produk meets standar karasa jeung sarat resapan, sarta lalawanan maké tina produk dijamin hirup Service.
bagian las anu otomatis dilas pikeun mastikeun welds seragam jeung padet.

new1

4) Penampilan jeung perlakuan permukaan: shot blasting, graying, oksidasi blackening, phosphating blackening (phosphating graying) jeung electroplating, jeung sajabana, pikeun mastikeun produk anti karat, résistansi korosi jeung sarat lingkungan pamakéan husus (résistansi suhu luhur, jsb) , Gampang pikeun nyimpen keur lila.
5) Bungkusan: Produk spésifik gaduh syarat bungkusan khusus, anu henteu ngan ukur tiasa ngajagi produk tina tabrakan, tapi ogé nyegah hujan, sareng éta ogé cocog pikeun sababaraha penanganan nalika transportasi tanpa karusakan, mastikeun yén para nasabah nampi produk anu nyugemakeun.

new

Sadayana pangaweruh profésional relevan aub dina téhnologi persis pangalaman parusahaan nu geus terus diringkeskeun ngaliwatan sababaraha taun prakték gawé luyu jeung standar relevan, sarta eta oge aspék pangalusna pausahaan. Ku alatan éta, dina komunikasi jeung konsumén, urang bisa ngarumuskeun rencana petik lumrah nurutkeun pangabutuh customer urang, ngahontal konsensus jeung customer pikeun ngamajukeun ordo, jeung nyingkahan mungkin salah harti. Hayu konsumén nyimpen salempang jeung usaha nalika purchasing produk transmisi ieu, sarta ulah salempang ngeunaan mangsa nu bakal datang.

new2

waktos pos: May-27-2021