gandeng ge

  • GE Couplings, Type 1/1, 1a/1a, 1b/1b in AL/Cast/Steel

    Kopling GE, Tipe 1/1, 1a/1a, 1b/1b dina AL/Cast/Baja

    Kopling GL GE dirancang pikeun ngirimkeun torsi antara drive sareng komponén anu didorong sareng nol-backlash via hub rahang melengkung sareng elemen elastomérik, anu biasa dikenal salaku lancah. Kombinasi komponén ieu nyadiakeun dampening sarta akomodasi misalignment. Produk ieu sayogi dina rupa-rupa logam, elastomer sareng konfigurasi pemasangan pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun. Gandeng GL GS cocog pikeun aplikasi horisontal atawa nangtung anu diwangun tina rupa-rupa bahan, nyadiakeun platform torsionally fléksibel enol-backlash optimizing kasaimbangan antara inersia, kinerja gandeng jeung sarat aplikasi.