Oldham gandeng

  • Oldham Couplings, Body AL, Elastic PA66

    Oldham gandeng, awak AL, elastis PA66

    Oldham gandeng tilu-sapotong gandeng aci fléksibel nu dipaké pikeun nyambungkeun nyetir na disetir shafts dina rakitan transmisi kakuatan mékanis. gandeng aci fléksibel dipaké pikeun ngalawan misalignment dilawan anu lumangsung antara shafts disambungkeun tur, dina sababaraha kasus, pikeun nyerep shock. Bahan: Uubs aya dina Aluminium, awak elastis aya dina PA66.