ranté conveyor pitch pondok kalawan kantétan

  • SS Short Pitch Conveyor Chains With Attachment Suit to ISO Standard

    SS Short Pitch Conveyor Chains Jeung Attachment Jas kana Standar ISO

    Produk dijieunna tina kualitas luhur stainless steel 304 produksi. Pelatna ditinju sareng diperas ku téknologi precision. Pin, rungkun, roller anu machined ku-efisiensi tinggi parabot otomatis tur alat grinding otomatis, prosés blasting permukaan jsb precision dirakit ku posisi liang internal, spin riveted ku tekanan pikeun mastikeun kinerja sakabéh ranté.