Ranté conveyor

  • Conveyor Chains, including M, FV, FVT, MT Series, also with Attachments, and Double Pith Conveyor Chians

    Ranté Conveyor, kalebet M, FV, FVT, MT Series, ogé sareng Attachment, sareng Double Pith Conveyor Chians

    Ranté conveyor dianggo dina rupa-rupa aplikasi anu rupa-rupa sapertos jasa dahareun sareng bagian otomotif. Dina sajarahna, industri otomotif parantos janten pangguna utama jinis transportasi barang-barang beurat ieu antara sababaraha stasion dina gudang atanapi fasilitas produksi. Sistem conveyor ranté anu kuat nampilkeun metodeu anu murah sareng dipercaya pikeun ningkatkeun produktivitas ku cara ngajauhan barang tina lantai pabrik. Ranté conveyor datangna dina rupa-rupa ukuran, kayaning Standard Roller Chain, Double Pitch Roller Chain, Case Conveyor Chain, Stainless Steel Conveyor Chains - C Type, sarta Nikel Plated ANSI Conveyor Chains.