SM spacer gandeng

  • SM Spacer Couplings,Type SM12~SM35

    SM Spacer Couplings, Tipe SM12 ~ SM35

    GL SM séri Spacers bisa digabungkeun jeung F Series Tire Couplings jeung MC Cone Ring Couplings pikeun nyadiakeun desain Spacer mana pangropéa leuwih efisien ku bisa mindahkeun nyetir atanapi disetir shafts tanpa disturbing nu ningkatna tina nyetir atanapi disetir mesin.