HSS HSC SAV ranté stainless steel

  • SS HSS HSC SAV Chains, and with Attachments

    SS HSS HSC SAV ranté, sarta kalawan kantétan

    Gawe sareng sprocket tipe save mangrupikeun anu pangsaéna pikeun kéngingkeun istiméwa irit tina beurat anu langkung hampang sareng umur panjang. Éta hadé pikeun ngagentos ranté plastik nalika palanggan kedah ngabéréskeun masalah ku ranté plastik, sapertos extension sareng ngagem. Anjeun ngan ukur tiasa nyabut ranté plastik sareng pasang ranté SAV sabab anjeun henteu kedah ngarobih sprocket.