ranté bushing HB

  • SS HB Bushing Chains in 300/400/600 Stainless Steel Material

    SS HB Bushing ranté dina 300/400/600 Bahan Stainless Steel

    Ranté SS nyaéta ranté roller stainless steel pin kerung anu diproduksi pikeun Standar Éropa. Ranté roller pin kerung nawarkeun versatility hébat alatan kamampuhan pikeun nyelapkeun cross rod kana ranté nu tanpa ranté disassembly diperlukeun. SSchain ieu dijieun maké kualitas luhur, precision, komponén pikeun durability maksimum sarta hirup gawé. hal sejenna ngeunaan ranté ieu téh nya éta dijieun tina kualitas luhur 304-grade stainless steel. Ieu ngandung harti yén ranté éta pisan tahan korosi, lube-gratis, sarta bakal dianggo dina rupa-rupa suhu.