runtuyan Amérika

  • Stock Bore Sprockets per American Standard

    Stock Bore Sprockets per Standar Amérika

    GL nawiskeun sprockets kalayan tekenan kana rékayasa presisi sareng kualitas anu sampurna. Simpenan Pilot Bore hole (PB) kami kabayang piring sareng sprockets idéal pikeun didamel kana bore anu dipikahoyong ku palanggan salaku diamater aci anu béda.

  • Finished Bore Sprockets per American Standard

    Rengse Bore Sprockets per Standar Amérika

    Kusabab sprockets Tipe B ieu dijieun dina kuantitas, aranjeunna langkung ekonomis mésér ti re-machining of sprockets stock-bore, kalawan ulang boring, sarta masang keyway na setscrews. Rengse Bore sprockets sadia pikeun Standar "B" Tipe mana hub protrudes dina hiji sisi.

  • Double Sprockets For Two Single Chains per American Standard

    Sprockets Ganda Pikeun Dua Ranté Tunggal per Standar Amérika

    Ganda sprockets tunggal dirancang pikeun ngajalankeun dua single-strand tipe ranté roller, ieu téh mana ngaran "ganda tunggal" sumping ti. Ilaharna sprockets ieu A gaya tapi duanana taper bushed sarta gaya QD sadia dihasilkeun sakumaha pamundut customer '.

  • Taper Bore Sprockets  per American Standard

    Taper Bore Sprockets per Standar Amérika

    Taper Bore Sprockets Amérika Standard Series;
    Cocog jeung 25 ~ 240 ranté roller;
    bahan C45;
    Hardened huntu sakumaha pamundut konsumén ';
    Liang aci, goove konci na liang ketok bisa machined sakumaha pamundut;
    Sababaraha item gaduh alur dina kuriling éksternal boss;
    Rengse diaméter liang bor tina B-jenis (ganda-strand) sprockets nyaeta minimum aci liang diaméterna dikurangan 2mm.

  • Double Pitch Sprockets per American Standard

    Sprockets pitch ganda per Standar Amérika

    Sprocket ranté conveyor pitch ganda sering idéal pikeun ngahémat rohangan sareng gaduh umur anu langkung panjang tibatan sprocket standar. Cocog jeung ranté pitch panjang, sprockets pitch ganda mibanda huntu leuwih ti sprocket baku diaméterna bunderan pitch sarua jeung ngadistribusikaeun maké merata sakuliah huntu. Mun ranté conveyor anjeun cocog, sprockets pitch ganda pasti patut mertimbangkeun.