Ranté palastik

  • SS Plastic Chains with Rollers in POM/PA6 Material

    SS ranté palastik jeung Rollers di POM / Bahan PA6

    Nganggo SS pikeun pin sareng tautan luar, sareng plastik rékayasa khusus (bodas matte, POM atanapi PA6) pikeun tautan jero, pikeun résistansi korosi anu langkung saé tibatan séri standar. Nanging, perhatikeun nalika milih yén beban anu diidinan maksimal nyaéta 60% tina ranté séri standar.