ranté conveyor pitch pondok kalawan pin nambahan

  • SS Short Pitch Conveyor Chains With Entended Pin

    SS Short Pitch Conveyor Chains Jeung Entended Pin

    1. Bahan: 304 / 316 / 420 / 410
    2. Surface Treatment: Warna padet
    3. Sandard: DIN, ANSI, ISO, BS, JS
    4. Aplikasi: ranté stainless steel dipaké dina jadi loba industri, kayaning manufaktur mesin, mesin dahareun, jsb Ogé cocog pikeun kaayaan lemah sareng luhur. 5. Pin Entended dipaké pikeun ngumpul attachemnts.