Ranté motor

  • Motorcycle Chians, including Standard, Reinforced,O-ring, X-ring type

    Motor Chians, kaasup Standar, bertulang, O-ring, tipe X-ring

    X-Ring Chains ngahontal Lubrication Sealing permanén antara pin & rungkun nu mastikeun kalawan umur panjang tur minimum maintainance. Kalayan Solid Bushing, Kualitas Tinggi tina Bahan Pin sareng 4-sisi riveting, kalayan duanana standar & bertulang ranté X-Ring. Tapi nyarankeun ranté X-Ring bertulang sabab boga kinerja malah hadé nu nyertakeun ampir sakabéh rentang motor.