Ranté daun (seri AL, BL, LL)

  • Leaf Chains, including AL Series, BL Series, LL Series

    Ranté Daun, kalebet AL Series, BL Series, LL Series

    Ranté daun dipikanyaho pikeun daya tahan sareng kakuatan tegangan anu luhur. Biasana dianggo dina aplikasi alat angkat sapertos forklift, treuk angkat, sareng angkat angkat. Ieu ranté kerja keras nanganan ngangkat jeung nyaimbangkeun beban beurat kalawan ngagunakeun sheaves tinimbang sprockets pikeun hidayah. Salah sahiji bédana primér kalayan ranté daun dibandingkeun ranté roller téh nya éta ngan diwangun ku runtuyan pelat tumpuk jeung pin, nyadiakeun kakuatan ngangkat unggul.