Las-on-hub

  • Weld-On-Hubs, Type W, WH,WM per C20 Material

    Weld-On-Hubs, Tipe W, WH, WM per Bahan C20

    Taper Bore Weld-on-Hubs didamel tina baja, dibor, disadap sareng taper bosen pikeun nampi Taper Bushes standar. Flange ngalegaan nyadiakeun sarana merenah tina hubs las kana rotors kipas, pulleys baja, sprockets plat, impellers, agitators sarta loba alat sejenna nu kudu pageuh fastened aci.