ML gandeng

  • ML Couplings(Plum Blossom Couplings) C45 Complete Set with Urethane Spider

    ML Couplings (Plum Blossom Couplings) C45 Set Lengkap sareng Urethane Spider

    Plum blossom tipe aci fléksibel gandeng (ML, ogé disebut LM) diwangun ku semi-aci gandeng jeung protruding cakar sarua jeung fléksibel component.utilizing plum blossom komponén elastis nunda antara cakar protruding jeung dua satengah shaft gandeng. ngawujudkeun sambungan dua device.It semiaxis geus compensating ku dua as janten skew relatif, ngurangan oyag buffering.diaméterna leutik struktur basajan.