Jenis gandeng

  • Tyre Couplings Complete Set Type F/H/B with Rubber Tire

    Couplings Ban Lengkep Set Tipe F / H / B kalawan Ban karét

    Couplings ban ngagunakeun ban karét anu fleksibel pisan, diperkuat tali dijepit antara flanges baja anu dipasang dina drive sareng aci anu didorong sareng Tapered Bushings.
    Ban Karét anu fleksibel henteu peryogi pelumasan anu hartosna pangropéa anu kirang diperyogikeun.
    The torsionally lemes Karét Ban nyadiakeun nyerep shock alus teuing jeung réduksi Geter hasilna ngaronjat kahirupan mover perdana jeung mesin disetir.