Taper bushings

  • Taper Bushings per European Standard, in Cast GG20 or Steel C45

    Taper Bushings per Standar Éropa, dina matak GG20 atanapi Steel C45

    Bushing konci taper ieu mangrupikeun kualitas luhur salaku produk standar Éropa, awét, sareng diandelkeun anu leres-leres diproduksi. Bahanna nyaéta GG25 atanapi baja C45. Phosphating na blackening perlakuan dina surface.They anu dipaké dina rupa-rupa aplikasi kaasup; katrol sabuk, sprockets, katrol kendang, katrol drive, katrol buntut, sheaves, sarta gears, nu item nu ogé kami nawiskeun! Sajaba bushing ieu kalawan bore fléksibel jeung keyway baku jas diaméter aci béda. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal bushings konci taper, mangga ngahubungan kami sarta kami bakal senang pikeun mantuan anjeun.