GS gandeng

  • GS Claming Couplings, Type 1a/1a in AL/Steel

    GS Claming Couplings, Tipe 1a / 1a dina AL / Steel

    GS couplings anu deigned pikeun ngirimkeun torsi antara drive jeung komponén disetir via hubs rahang melengkung sarta elemen elastomeric ilahar katelah spiders. Kombinasi antara komponén ieu nyadiakeun dampening jeung akomodasi pikeun misalignments. Produk ieu sayogi dina rupa-rupa logam, elastomer sareng konfigurasi pemasangan pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun.