Ranté

  • A/B Series Roller Chains, Heavy Duty, Straight Plate, Double Pitch

    A / B Series Roller ranté, tugas beurat, lempeng lempeng, pitch ganda

    Rupa-rupa ranté kami kalebet modél anu pang populerna sapertos ranté roller (tunggal, ganda sareng rangkep tilu) kalayan pelat sisi lempeng, séri beurat, sareng produk ranté conveyor anu paling dipénta, ranté pertanian, ranté jempé, ranté waktos, sareng seueur deui. tipe séjén nu bisa ditempo dina katalog. Salaku tambahan, kami ngahasilkeun ranté sareng kantétan sareng gambar sareng spésifikasi pelanggan.

  • Offset Sidebar Chains for Heavy-duty/ Cranked-Link Transmission Chains

    Ranté Sidebar Offset pikeun Ranté Transmisi Tugas Berat / Cranked-Link

    Ranté roller sidebar offset beurat dirancang pikeun tujuan drive sareng traction, sareng biasana dianggo dina alat-alat pertambangan, alat-alat pangolahan sisikian, sareng set alat-alat dina pabrik baja. Ieu diolah kalawan kakuatan tinggi, résistansi dampak, sarta ngagem lalawanan, ku kituna pikeun mastikeun kasalametan dina aplikasi tugas beurat.1. Dijieunna tina baja karbon sedeng, ranté roller sidebar offset ngalaman léngkah ngolah kawas pemanasan, bending, kitu ogé mencét tiis sanggeus annealing.

  • Leaf Chains, including AL Series, BL Series, LL Series

    Ranté Daun, kalebet AL Series, BL Series, LL Series

    Ranté daun dipikanyaho pikeun daya tahan sareng kakuatan tegangan anu luhur. Biasana dianggo dina aplikasi alat angkat sapertos forklift, treuk angkat, sareng angkat angkat. Ieu ranté kerja keras nanganan ngangkat jeung nyaimbangkeun beban beurat kalawan ngagunakeun sheaves tinimbang sprockets pikeun hidayah. Salah sahiji bédana primér kalayan ranté daun dibandingkeun ranté roller téh nya éta ngan diwangun ku runtuyan pelat tumpuk jeung pin, nyadiakeun kakuatan ngangkat unggul.

  • Conveyor Chains, including M, FV, FVT, MT Series, also with Attachments, and Double Pith Conveyor Chians

    Ranté Conveyor, kalebet M, FV, FVT, MT Series, ogé sareng Attachment, sareng Double Pith Conveyor Chians

    Ranté conveyor dianggo dina rupa-rupa aplikasi anu rupa-rupa sapertos jasa dahareun sareng bagian otomotif. Dina sajarahna, industri otomotif parantos janten pangguna utama jinis transportasi barang-barang beurat ieu antara sababaraha stasion dina gudang atanapi fasilitas produksi. Sistem conveyor ranté anu kuat nampilkeun metodeu anu murah sareng dipercaya pikeun ningkatkeun produktivitas ku cara ngajauhan barang tina lantai pabrik. Ranté conveyor datangna dina rupa-rupa ukuran, kayaning Standard Roller Chain, Double Pitch Roller Chain, Case Conveyor Chain, Stainless Steel Conveyor Chains - C Type, sarta Nikel Plated ANSI Conveyor Chains.

  • Welded Steel Mill Chains and with Attachments, Welded Steel Drag Chains adn Attachments

    Dilas Steel Mill ranté sarta kalawan kantétan, dilas Steel Séred ranté jeung kantétan

    Ranté ieu anu kami tawarkeun ngaleuwihan kualitas, kahirupan kerja, sareng kakuatan. Salaku tambahan, ranté kami awét pisan, nawiskeun pangropéa anu murah, sareng disayogikeun kalayan harga anu saé! Hal anu kasohor ngeunaan ranté ieu nyaéta masing-masing sareng unggal komponén parantos dipanaskeun sareng didamel nganggo alloy baja kualitas luhur pikeun ningkatkeun kahirupan kerja sareng kakuatan ranté.

  • Double Flex Chains, /Steel Bushing Chains, Type S188, S131, S102B, S111, S110

    Ranté Flex Ganda, / Ranté Bushing Baja, Tipe S188, S131, S102B, S111, S110

    ranté rungkun baja ieu kualitas luhur, kakuatan tinggi baja bushed ranté nu pisan awét, sarta éta idéal pikeun operasi dina aplikasi nu pisan gritty na atawa abrasive. Ranté rungkun baja anu kami tawarkeun direkayasa sareng diproduksi nganggo jinis baja anu béda-béda pikeun ngamangpaatkeun sareng kakuatan anu paling mungkin tina ranté. Kanggo inpo nu leuwih lengkep atawa pikeun meunangkeun cutatan mangga ngahubungan kami sarta kami bakal senang pikeun mantuan anjeun.

  • Conveyor Chains For Wood Carry, Type 81X, 81XH, 81XHD, 3939, D3939

    Conveyor Chains Pikeun Kai Carry, Tipe 81X, 81XH, 81XHD, 3939, D3939

    Biasana disebut salaku ranté conveyor 81X kusabab desain sisi-bar lempeng sareng panggunaan umum dina aplikasi pangiriman. Ilaharna, ranté ieu kapanggih dina industri kayu jeung kehutanan sarta sadia kalawan upgrades kayaning "pin Chrome" atanapi heavier-tugas sisi-bar. Ranté kakuatan tinggi kami didamel pikeun spésifikasi ANSI sareng silih tukeur dimensi sareng merek sanés, hartosna ngagantian sprocket henteu diperyogikeun.

  • Sugar Mill Chains, and with Attachments

    Ranté Ngagiling Gula, sareng lampiran

    Dina sistem produksi industri gula, ranté tiasa dianggo pikeun transportasi tebu, ékstraksi jus, sedimentasi sareng évaporasi. Dina waktos anu sami, ngagem anu luhur sareng kaayaan korosi anu kuat ogé nyayogikeun syarat anu langkung luhur pikeun kualitas chain.Also, urang gaduh seueur jinis kantétan pikeun ranté ieu.

  • Drop-Forged Chains and Attachmets,Drop-Forged Trolleys, Drop-Forged Trolleys for Scraper Conveyors

    Ranté sareng Attachmet anu Ditempakeun, Troli Ditempa Teundeun, Troli Ditempa Turun pikeun Konveyor Scraper

    Kualitas ranté ngan ukur saé sapertos desain sareng konstruksina. Ngadamel pameseran anu padet sareng tautan ranté anu ditempa ti GL. Pilih tina rupa-rupa ukuran sareng wates beurat. Ranté rivetless anu ditempa X-348 ngajaga mesin otomatis tiasa dianggo saé siang atanapi wengi.

  • Cast Chains, Type C55, C60, C77, C188, C102B, C110, C132, CC600, 445, 477, 488, CC1300, MC33, H78A, H78B

    Ranté matak, Tipe C55, C60, C77, C188, C102B, C110, C132, CC600, 445, 477, 488, CC1300, MC33, H78A, H78B

    Ranté tuang diproduksi nganggo tautan tuang sareng pin baja anu dirawat panas. Aranjeunna dirancang kalayan clearances rada gedé anu ngamungkinkeun bahan pikeun gampang jalan kaluar tina gabungan ranté. ranté matak dipaké dina rupa-rupa aplikasi kayaning perlakuan kokotor, filtration cai, penanganan pupuk, ngolah gula jeung conveying kai runtah. Aranjeunna gampang sadia kalawan kantétan.

  • Agricultural Chains, Type S32, S42, S55, S62, CA550, CA555-C6E, CA620-620E, CA627,CA39, 216BF1

    Ranté Pertanian, Tipe S32, S42, S55, S62, CA550, CA555-C6E, CA620-620E, CA627, CA39, 216BF1

    Ranté tatanén baja tipe "S" gaduh piring samping anu wasted sareng sering katingal dina pengeboran siki, alat panén sareng angkat. Urang teu ngan mawa eta dina ranté baku tapi ogé di Séng plated ka tahan sababaraha kaayaan cuaca nu mesin pertanian ditinggalkeun kaluar di. Ogé geus jadi ilahar pikeun ngaganti ranté pisah matak jeung salah sahiji ranté runtuyan 'S".

  • Four-Weeled Trolleys in SUS304/GG25/Nylon/Steel Material

    Trolleys opat-Weeled di SUS304 / GG25 / nilon / Bahan baja

    Bahan tiasa C45, SUS304, GG25, nilon, waja ATAWA Beusi tuang. Permukaan BISA TRATED AS OXIDING, PHOSPHATING, ATAWA Séng-plated.FOR ranté DIN.8153.