MC/MCT gandeng

  • MC/MCT Coupling, Type MC020~MC215, MCT042~MCT150

    Gandeng MC/MCT, Tipe MC020~MC215, MCT042~MCT150

    GL Cone Ring gandeng:
    • konstruksi uncomplicated basajan
    • Merlukeun euweuh lubrication atawa pangropéa
    • Ngurangan mimiti shock
    • Pitulung nyerep Geter jeung nyadiakeun kalenturan torsional
    • beroperasi dina boh arah
    • gandeng halves dijieun tina tinggi-grade matak-beusi.
    • Unggal ring fléksibel tur assembly pin bisa dihapus ku withdrawing aranjeunna ngaliwatan rungkun satengah tina gandeng pikeun betah ngagantian tina cingcin fléksibel sanggeus layanan panjang.
    • Sadia dina MC (Pilot bore) jeung MCT (Taper bore) model.