Gandeng

  • GE Couplings, Type 1/1, 1a/1a, 1b/1b in AL/Cast/Steel

    Kopling GE, Tipe 1/1, 1a/1a, 1b/1b dina AL/Cast/Baja

    Kopling GL GE dirancang pikeun ngirimkeun torsi antara drive sareng komponén anu didorong sareng nol-backlash via hub rahang melengkung sareng elemen elastomérik, anu biasa dikenal salaku lancah. Kombinasi komponén ieu nyadiakeun dampening sarta akomodasi misalignment. Produk ieu sayogi dina rupa-rupa logam, elastomer sareng konfigurasi pemasangan pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun. Gandeng GL GS cocog pikeun aplikasi horisontal atawa nangtung anu diwangun tina rupa-rupa bahan, nyadiakeun platform torsionally fléksibel enol-backlash optimizing kasaimbangan antara inersia, kinerja gandeng jeung sarat aplikasi.

  • GS Claming Couplings, Type 1a/1a in AL/Steel

    GS Claming Couplings, Tipe 1a / 1a dina AL / Steel

    GS couplings anu deigned pikeun ngirimkeun torsi antara drive jeung komponén disetir via hubs rahang melengkung sarta elemen elastomeric ilahar katelah spiders. Kombinasi antara komponén ieu nyadiakeun dampening jeung akomodasi pikeun misalignments. Produk ieu sayogi dina rupa-rupa logam, elastomer sareng konfigurasi pemasangan pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun.

  • L Coupling(JAW Coupling) Complete Set with Spider(NBR, URETHANE, Hytrel, Bronze)

    L Coupling(JAW Coupling) Set Lengkap sareng Spider(NBR, URETHANE, Hytrel, Perunggu)

    L gandeng tilu-cakar
    Struktur produk: diwangun ku dua alloy sintered atawa bagian gilig alloy aluminium sarta karét NBR diaméterna Axial: 9mm-75mm
    Fitur produk:
    • nyerep éféktif
    • Aman tur merenah, basajan, béaya rendah sarta perfor tulang leutik
    • lalawanan suhu luhur, sipat minyak alus tur euweuh pangropéa
    • kakuatan nyekel maksimum 54,2kg-m;
    • simpangan ditarima: simpangan radial: 0.3mm
    • Ékséntrisitas sudut: 1
    Axial simpangan: +0.5mm

  • ML Couplings(Plum Blossom Couplings) C45 Complete Set with Urethane Spider

    ML Couplings (Plum Blossom Couplings) C45 Set Lengkap sareng Urethane Spider

    Plum blossom tipe aci fléksibel gandeng (ML, ogé disebut LM) diwangun ku semi-aci gandeng jeung protruding cakar sarua jeung fléksibel component.utilizing plum blossom komponén elastis nunda antara cakar protruding jeung dua satengah shaft gandeng. ngawujudkeun sambungan dua device.It semiaxis geus compensating ku dua as janten skew relatif, ngurangan oyag buffering.diaméterna leutik struktur basajan.

  • NL Type toothed Elastic Couplings with Nylon Sleeve

    NL Tipe toothed Couplings elastis kalawan leungeun baju nilon

    produk nu dirancang ku Ji nan Institute of foundry na forging mesin, sarta cocog pikeun antar as jeung transmisi fléksibel Jt ngamungkinkeun kapindahan radial axial leuwih badag sarta kapindahan sudut, sarta boga kaunggulan tina struktur basajan, pangropéa merenah, gampang disassembly na assembly, noise low. , saeutik leungitna efisiensi transmisi sarta hirup layanan panjang. Dibagéakeun ku pangguna Dina raraga nyumponan sagala jinis pembaharuan mékanis sareng pilihan sareng suku cadang alat, pabrik urang tiasa nyayogikeun sagala jinis gandeng elastis huntu internal kalayan sagala rupa spésifikasi, sareng nampi pesenan anu henteu standar dumasar kana kabutuhan pangguna.

  • TGL (GF) Couplings,Curved Gear Couplings with Yellow Nylon Sleeve

    Gandeng TGL (GF), Gandeng Gear Melengkung sareng Lengan Nilon Konéng

    The GF gandeng diwangun ku dua hubs baja jeung huntu gear crowned na barreled éksternal, panyalindungan blacked Oksidasi, disambungkeun ku leungeun baju résin sintétik. Leungeun bajuna didamel tina poliamida beurat molekular anu luhur, dikondisikeun sacara termal sareng diresmikeun ku pelumas padet pikeun nyayogikeun umur panjang tanpa pangropéa. Leungeun baju ieu ngagaduhan résistansi anu luhur pikeun kalembaban atmosfir sareng kisaran suhu operasi -20˚C dugi ka +80˚C kalayan kamampuan tahan 120˚C kanggo waktos anu pondok.

  • Tyre Couplings Complete Set Type F/H/B with Rubber Tire

    Couplings Ban Lengkep Set Tipe F / H / B kalawan Ban karét

    Couplings ban ngagunakeun ban karét anu fleksibel pisan, diperkuat tali dijepit antara flanges baja anu dipasang dina drive sareng aci anu didorong sareng Tapered Bushings.
    Ban Karét anu fleksibel henteu peryogi pelumasan anu hartosna pangropéa anu kirang diperyogikeun.
    The torsionally lemes Karét Ban nyadiakeun nyerep shock alus teuing jeung réduksi Geter hasilna ngaronjat kahirupan mover perdana jeung mesin disetir.

  • SM Spacer Couplings,Type SM12~SM35

    SM Spacer Couplings, Tipe SM12 ~ SM35

    GL SM séri Spacers bisa digabungkeun jeung F Series Tire Couplings jeung MC Cone Ring Couplings pikeun nyadiakeun desain Spacer mana pangropéa leuwih efisien ku bisa mindahkeun nyetir atanapi disetir shafts tanpa disturbing nu ningkatna tina nyetir atanapi disetir mesin.

  • HRC Coulings Complete Set Type F/H/B whith Rubber Spider, HRC70~HRC280

    HRC Coulings Lengkep Set Tipe F / H / B sareng Karét Lancah, HRC70 ~ HRC280

    gandeng semi elastis HRC pikeun tujuan umum. Sadia salaku tipe F flange, rungkun dipasang ti jero, sarta H flange rungkun, diselapkeun ti luar beungeut. Ogé tipe flange B.

  • Weld-On-Hubs, Type W, WH,WM per C20 Material

    Weld-On-Hubs, Tipe W, WH, WM per Bahan C20

    Taper Bore Weld-on-Hubs didamel tina baja, dibor, disadap sareng taper bosen pikeun nampi Taper Bushes standar. Flange ngalegaan nyadiakeun sarana merenah tina hubs las kana rotors kipas, pulleys baja, sprockets plat, impellers, agitators sarta loba alat sejenna nu kudu pageuh fastened aci.

  • Bolt-On-Hubs, Type SM, BF per GG22 Cast Iron

    Bolt-On-Hubs, Tipe SM, BF per GG22 Tuang Beusi

    Bolt-on Hubs dirancang pikeun pamakéan bushes taper, kaasup tipe BF jeung SM.
    Aranjeunna nyadiakeun solusi merenah pikeun ngamankeun rotors kipas, impellers, agitators jeung alat sejenna nu kudu fastened pageuh kana shafts.

  • Surflex Couplings with EPDM/HYTREL Sleeve

    Couplings Surflex kalawan EPDM / HYTREL leungeun baju

    Desain basajan tina gandeng Surflex Endurance ensures betah assembly jeung kinerja dipercaya. Taya parabot husus anu diperlukeun pikeun instalasi atawa ngaleupaskeun. The Surflex Endurance gandeng bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi.