Offset ranté sidebar

  • Offset Sidebar Chains for Heavy-duty/ Cranked-Link Transmission Chains

    Ranté Sidebar Offset pikeun Ranté Transmisi Tugas Berat / Cranked-Link

    Ranté roller sidebar offset beurat dirancang pikeun tujuan drive sareng traction, sareng biasana dianggo dina alat-alat pertambangan, alat-alat pangolahan sisikian, sareng set alat-alat dina pabrik baja. Ieu diolah kalawan kakuatan tinggi, résistansi dampak, sarta ngagem lalawanan, ku kituna pikeun mastikeun kasalametan dina aplikasi tugas beurat.1. Dijieunna tina baja karbon sedeng, ranté roller sidebar offset ngalaman léngkah ngolah kawas pemanasan, bending, kitu ogé mencét tiis sanggeus annealing.