ranté luhur datar

  • SS Flat Top Chains, Type SSC12S, SSC13S, SSC14S, SSC16S, SSC18S, SSC20S, SSC24S,SSC30S

    SS Datar Top Chains, Tipe SSC12S, SSC13S, SSC14S, SSC16S, SSC18S, SSC20S, SSC24S, SSC30S

    GL Datar Top ranté dijieunna tina stainless steel dihasilkeun dina ngajalankeun lempeng jeung versi flexing samping jeung rentang katutupan ku Pilihan lega bahan baku sarta profil link ranté nyadiakeun solusi pikeun sakabéh aplikasi conveying. Ranté Top Datar ieu dicirikeun ku beban kerja anu luhur, tahan pisan pikeun ngagem sareng permukaan panyaluran anu datar sareng mulus. Ranté tiasa dianggo dina seueur aplikasi sareng henteu ngan ukur dipasrahkeun ka Industri Minuman.