TGL (GF) gandeng

  • TGL (GF) Couplings,Curved Gear Couplings with Yellow Nylon Sleeve

    Gandeng TGL (GF), Gandeng Gear Melengkung sareng Lengan Nilon Konéng

    The GF gandeng diwangun ku dua hubs baja jeung huntu gear crowned na barreled éksternal, panyalindungan blacked Oksidasi, disambungkeun ku leungeun baju résin sintétik. Leungeun bajuna didamel tina poliamida beurat molekular anu luhur, dikondisikeun sacara termal sareng diresmikeun ku pelumas padet pikeun nyayogikeun umur panjang tanpa pangropéa. Leungeun baju ieu ngagaduhan résistansi anu luhur pikeun kalembaban atmosfir sareng kisaran suhu operasi -20˚C dugi ka +80˚C kalayan kamampuan tahan 120˚C kanggo waktos anu pondok.