ranté conveyor pikeun mawa kai

  • Conveyor Chains For Wood Carry, Type 81X, 81XH, 81XHD, 3939, D3939

    Conveyor Chains Pikeun Kai Carry, Tipe 81X, 81XH, 81XHD, 3939, D3939

    Biasana disebut salaku ranté conveyor 81X kusabab desain sisi-bar lempeng sareng panggunaan umum dina aplikasi pangiriman. Ilaharna, ranté ieu kapanggih dina industri kayu jeung kehutanan sarta sadia kalawan upgrades kayaning "pin Chrome" atanapi heavier-tugas sisi-bar. Ranté kakuatan tinggi kami didamel pikeun spésifikasi ANSI sareng silih tukeur dimensi sareng merek sanés, hartosna ngagantian sprocket henteu diperyogikeun.