Conveyor bushing ranté

  • SS Conveyor Bushing Chains, and with Attachements

    SS Conveyor Bushing Chains, sarta kalawan kantétan

    Ranté conveyor stainless steel dipaké dina lingkungan nyeuseuh-handap ogé dahareun-grade, suhu luhur, sarta aplikasi abrasive. Biasana disayogikeun dina stainless steel 304-grade kusabab sipat mékanis anu saé, tapi 316-grade ogé sayogi upami dipénta. Urang stock ANSI Certified, ISO Certified, sarta DIN Certified stainless steel conveyor chain.Additionally, urang stock garis pinuh ku kantétan ranté conveyor stainless steel sarta sprockets stainless steel.