HSS4124 & HB78 stainless steel rungkun chians (mesin ngumpulkeun leutak)

  • SS HSS 4124 & HB78 Bushing Chains for Mud Collection Machine

    SS HSS 4124 & HB78 Bushing Chains pikeun Mesin Koléksi leutak

    GL geus disadiakeun ranté perlakuan cai penting pikeun sagala rupa alat-alat perlakuan cai, nu bisa dipaké dina garis produksi parabot perlakuan cai kaasup transit cai, kotak sedimén sisikian keusik, sedimentasi awal jeung sedimentasi sekundér. Dina raraga minuhan sarat fungsi alat-alat perlakuan cai béda, GL teu ukur bisa nyadiakeun ranté perlakuan cai dijieunna tina stainless steel sarta baja alloy husus, tapi ogé nyadiakeun dijieun bahan perlakuan cai chains.The tiasa 300.400.600 runtuyan stainless steel.