Bubuka

GL profésional ngahasilkeun ranté stainless steel, sarta Certified kalawan ISO9001: 2015, ISO14001: 2015 jeung GB / T9001-2016 sistem kualitas.

GL boga tim kuat, nyadiakeun harga kalapa, dirancang ku CAD, kualitas alus, pangiriman on-waktu, jaminan reassuring sarta layanan ramah ka Amérika, Eropa, Asia Kidul, Afrika jeung Astralia jsb, urang meunang beuki loba konsumén mésér teu ukur ranté. , tapi ogé seueur bagian transmisi kakuatan anu sanés, anu saluyu sareng standar GB, ISO, DIN, JIS sareng ANSI standar, sapertos: SPROCKETS, PULLEYS, BUSHINGS, COUPLINGS jsb.

Minuhan pamenta palanggan, bakti pikeun ngajantenkeun padamelan anjeun GAMPANG sareng EFISIEN mangrupikeun anu urang damel!

Dina jaring penjualan kami, kami ngadagoan anjeun ngagabung sareng kami, kéngingkeun win-win babarengan!

Carita Urang

Palanggan Brasil, dina awalna, ngan ukur naroskeun ranté saderhana ku mimeograph. Urang masihan parameter ranté, gambar sampel jeung cutatan, lajeng dikonfirmasi sampel. Saban léngkah lancar tur suksés. Palanggan gancang nempatkeun pesenan leutik sababaraha rébu pérak. Saatos nampi barang, kuring wareg pisan sareng kualitas sareng pangiriman, teras henteu ngan ukur pesenan jangka panjang, tapi ogé produk mékanis anu aya hubunganana sareng produk otomotif. Ku kituna jadi nasabah utama.

Palanggan Australia ogé mimitian ti ranté transmisi sarta dimekarkeun jadi sprockets liang lempeng, sprockets liang tapered, sprockets stainless steel, lajeng tapered pulleys liang, pulleys liang lempeng, sleeves tapered, sarta sagala rupa gandeng, jeung sajabana, kalawan rupa-rupa produk. Aya rébuan rupa, unggal pesenan ngahontal ratusan rébu dollar.

A customer Asia Tenggara dipénta hiji bets leutik harga sprocket husus sababaraha sarébu dollar, sabab perlu pangaweruh profésional pikeun cutatan nurutkeun gambar. Pesenan munggaran palanggan parantos suksés réngsé. Sanggeus éta, nasabah ogé commissioned nu meuli produk lian ti bagian transmisi, sarta produk ieu ayeuna pesenan hiji wadah 20 'unggal waktu. Ngandelkeun integritas jeung pangaweruh profésional, kami geus meunang kapercayaan konstan konsumén. Palayanan anu saé pikeun palanggan ogé sanés kapuasan leutik pikeun perusahaan.

Sajarah parusahaan

Pausahaan ieu diadegkeun dina 1997 sarta kalibet dina produksi ranté stainless steel. Dina migawé bareng kalayan konsumén di pasar, jeung ngembangkeun kontinyu bisnis, kami geus ngembangkeun ranté transmisi na ranté conveyor, kitu ogé sprockets, pulleys, bushings jeung produk gandeng. Perusahaan parantos berturut-turut ngembangkeun bisnis perusahaan ékspor pikeun ngalayanan para nasabahna.