runtuyan Asian

  • Stock Bore Sprockets per Asian Standard

    Stock Bore Sprockets per Standar Asia

    GL nawiskeun sprockets kalayan tekenan kana rékayasa presisi sareng kualitas anu sampurna. Simpenan Pilot Bore hole (PB) kami kabayang piring sareng sprockets idéal pikeun didamel kana bore anu dipikahoyong ku palanggan salaku diamater aci anu béda.

  • Platewheels  per Asian Standard

    Platewheels per Standar Asian

    Roda pelat mantuan nangtukeun kinerja sarta hirup jasa tina ranté nu, jadi GL nyadiakeun luyu roda plat luyu ti inventory éksténsif na sadaya ranté. Ieu ensures alignment ditangtoskeun antara ranté sarta roda plat sarta nyegah béda fit nu bisa mangaruhan sakabéh kahirupan ranté drive.

  • Double Pitch Sprockets  per Asian Standard

    Sprockets pitch ganda per Standar Asian

    Sprockets pikeun ranté roller pitch ganda sadia dina desain tunggal atawa ganda-toothed. Sprockets single-toothed pikeun ranté roller pitch ganda boga kabiasaan anu sarua sakumaha sprockets baku pikeun ranté roller nurutkeun DIN 8187 (ISO 606).