ranté flex ganda / ranté rungkun baja

  • Double Flex Chains, /Steel Bushing Chains, Type S188, S131, S102B, S111, S110

    Ranté Flex Ganda, / Ranté Bushing Baja, Tipe S188, S131, S102B, S111, S110

    ranté rungkun baja ieu kualitas luhur, kakuatan tinggi baja bushed ranté nu pisan awét, sarta éta idéal pikeun operasi dina aplikasi nu pisan gritty na atawa abrasive. Ranté rungkun baja anu kami tawarkeun direkayasa sareng diproduksi nganggo jinis baja anu béda-béda pikeun ngamangpaatkeun sareng kakuatan anu paling mungkin tina ranté. Kanggo inpo nu leuwih lengkep atawa pikeun meunangkeun cutatan mangga ngahubungan kami sarta kami bakal senang pikeun mantuan anjeun.