NLcouplings

  • NL Type toothed Elastic Couplings with Nylon Sleeve

    NL Tipe toothed Couplings elastis kalawan leungeun baju nilon

    produk nu dirancang ku Ji nan Institute of foundry na forging mesin, sarta cocog pikeun antar as jeung transmisi fléksibel Jt ngamungkinkeun kapindahan radial axial leuwih badag sarta kapindahan sudut, sarta boga kaunggulan tina struktur basajan, pangropéa merenah, gampang disassembly na assembly, noise low. , saeutik leungitna efisiensi transmisi sarta hirup layanan panjang. Dibagéakeun ku pangguna Dina raraga nyumponan sagala jinis pembaharuan mékanis sareng pilihan sareng suku cadang alat, pabrik urang tiasa nyayogikeun sagala jinis gandeng elastis huntu internal kalayan sagala rupa spésifikasi, sareng nampi pesenan anu henteu standar dumasar kana kabutuhan pangguna.