//cdn.globalso.com/goodlucktransmission/ban-ner32.jpg
//cdn.globalso.com/goodlucktransmission/ban-ner29.jpg
//cdn.globalso.com/goodlucktransmission/ban-ner30.jpg

Goodluck Transmisi

Fasilitas kalebet SS. Puseur manufaktur, sarta exporting parusahaan tim kuat nyadiakeun layanan kualitasna alus sarta pangiriman on-waktu pikeun sakabéh kaperluan transmisi kakuatan.

FACTORY Goodluck Transmission

tentang Kami

GL professionally ngahasilkeun ranté stainless steel, sarta Certified kalawan ISO9001: 2015, ISO14001: 2015 sarta GB / T9001-2016 Sistim kualitas. GL boga tim kuat, nyadiakeun harga kalapa, dirancang ku CAD, kualitas alus, pangiriman on-waktu, jaminan reassuring sarta layanan ramah ka Amérika, Eropa, Asia Kidul, Afrika jeung Astralia jsb.

ngalanggan

Produk Kami

Komponén Transmisi kakuatan

Warta

PUSAT
TAMBIH DEUI
  • 05-282021

    warta parusahaan

    Warta perusahaan Saatos langkung ti 20 taun pangwangunan, perusahaan ngamimitian tina industri ranté sareng ngembangkeun produk ka bagian transmisi utama. Rébuan variétas ngandelkeun integritas bisnis sareng tanggung jawab pikeun ...

  • 05-282021

    Inpo produk

    Inpormasi produk Bagian-bagianna didamel tina stainless steel. Ranté stainless steel jenis ieu cocog pikeun dianggo dina industri pangan sareng kasempetan anu rentan ka korosi ku bahan kimia sareng obat-obatan, sareng ogé tiasa dianggo dina ...

  • 05-272021

    Aspék profésional

    Aspék profésional Pausahaan dimimitian ti produk ranté sarta dimekarkeun pikeun transmisi bagian kayaning sprockets, pulleys, taper sleeves na gandeng, nu aya dina kategori produk mékanis. 1) Ukuran mékanis: De...

  • 05-282021

    warta parusahaan

    Warta perusahaan Saatos langkung ti 20 taun pangwangunan, perusahaan ngamimitian tina industri ranté sareng ngembangkeun produk ka bagian transmisi utama. Rébuan variétas ngandelkeun integritas bisnis sareng tanggung jawab pikeun ...

  • 05-282021

    Inpo produk

    Inpormasi produk Bagian-bagianna didamel tina stainless steel. Ranté stainless steel jenis ieu cocog pikeun dianggo dina industri pangan sareng kasempetan anu rentan ka korosi ku bahan kimia sareng obat-obatan, sareng ogé tiasa dianggo dina ...

  • 05-272021

    Aspék profésional

    Aspék profésional Pausahaan dimimitian ti produk ranté sarta dimekarkeun pikeun transmisi bagian kayaning sprockets, pulleys, taper sleeves na gandeng, nu aya dina kategori produk mékanis. 1) Ukuran mékanis: De...