Ranté konveyor (seri RF)

  • SS RF Type Conveyor Chains, and with Attachements

    SS RF Tipe Conveyor ranté, sarta kalawan kantétan

    SS RF Type Conveyor ChainsProduk ngagaduhan ciri résistansi korosi, résistansi suhu luhur sareng rendah, beberesih sareng saterasna. Ieu bisa dipaké dina loba kali kayaning transportasi horizontal, transportasi inclination, angkutan nangtung jeung saterusna. Ieu cocog pikeun garis produksi otomatis mesin dahareun, mesin bungkusan jeung saterusna.