Ranté conveyor (seri MC)

  • SS MC Series Conveyor Chains with Hollow Pins

    SS MC Series Conveyor ranté kalawan Pin kerung

    Ranté conveyor pin kerung (seri MC) mangrupikeun jinis drive ranté anu paling umum anu dianggo pikeun ngajalankeun kakuatan mékanis pikeun rupa-rupa mesin domestik, industri sareng pertanian, kalebet conveyor, mesin gambar kawat sareng mesin gambar pipa. waja. pelat baja anu ditinju sarta squeezed ngaliwatan liang kalawan téhnologi precision. Sanggeus ngolah ku-efisiensi tinggi parabot otomatis tur alat grinding otomatis,. Akurasi assembly dijamin ku posisi liang jero sarta tekanan riveting Rotary.