Ranté conveyor (seri M)

  • SS M Series Conveyor Chains,and with Attachments

    SS M Series Conveyor Chains, sarta kalawan Kantétan

    Séri M parantos janten standar Éropa anu paling umum dianggo. Ranté ISO ieu sayogi ti SSM20 dugi ka SSM450. Runtuyan kituna bakal cater pikeun paling syarat penanganan mékanis encountered. ranté ieu, sanajan comparable DIN 8165, teu ditukeurkeun jeung standar ranté roller precision séjén. Sadia kalawan standar, rollers badag atawa flanged eta oge ilahar dipaké dina formulir rungkun na utamana dina transport.Carbon kayu bahan baja avilable.