Ranté pabrik gula

  • Sugar Mill Chains, and with Attachments

    Ranté Ngagiling Gula, sareng lampiran

    Dina sistem produksi industri gula, ranté tiasa dianggo pikeun transportasi tebu, ékstraksi jus, sedimentasi sareng évaporasi. Dina waktos anu sami, ngagem anu luhur sareng kaayaan korosi anu kuat ogé nyayogikeun syarat anu langkung luhur pikeun kualitas chain.Also, urang gaduh seueur jinis kantétan pikeun ranté ieu.