Kopling kaku (RM).

  • RIGID (RM) Couplings, Type H/F from RM12, RM16, RM25, RM30,RM35, RM40,RM45, RM50

    Kopling RIGID (RM), Tipe H/F dari RM12, RM16, RM25, RM30, RM35, RM40, RM45, RM50

    Rigid Couplings (RM Couplings) sareng Taper Bore bushes nyayogikeun pangguna gancang sareng gampang ngalereskeun aci anu nyambungkeun kaku kalayan kayakinan tina pilihan ukuran aci tina semak Taper Bore. Flange jalu tiasa dipasang rungkun ti sisi Hub (H) atanapi ti sisi Flange (F). Bikangna sok boga rungkun pas F nu mere dua mungkin tipe assembly gandeng HF jeung FF. Lamun make on shafts horizontal, pilih assembly nu pangmerenahna.