ranté stainless steel

  • SS A/B Series Short Pitch Transmission Roller Chains

    SS A / B Runtuyan Short pitch transmisi Roller ranté

    Stainless steel umumna nawiskeun résistansi anu saé pikeun korosi, bahan kimia, sareng panas. GL nawarkeun ranté alus ngamangpaatkeun fitur stainless steel urang. Ranté ieu dianggo dina rupa-rupa industri, khususna industri pangan sareng industri médis.

  • SS Anti-Sidebar Chains For Pushing Window

    Ranté SS Anti Sidebar Pikeun Ngadorong Jandela

    Bahan: 300.400.600 séri stainless steel

    1.Material: 1.SS304, atawa baja karbon coated kalawan galvanized.

    2. Pitch: 8mm, 9.525mm, atawa 12.7mm.  

    3. Item No: 05BSS, 06BSS, 05B-GALVANIZED, 06B-GALVANIZED jsb.

    4.Used pikeun otomatis ngadorong jandéla.

    5.Sumur anti karat.

  • SS A,B Series Short Pitch Precision Roller Chains With Straight Plate

    SS A,B Runtuyan Short Pitch Precision Roller Chains Jeung Lempeng Lempeng

    Ranté anti korosi nyayogikeun résistansi korosi anu saé.
    Idéal pikeun aplikasi dimana kakuatan sarta lalawanan korosi duanana diperlukeun.
    Dipaké dina aplikasi kalayan beban kerja anu langkung luhur.

  • SS Short Pitch Conveyor Chains With Entended Pin

    SS Short Pitch Conveyor Chains Jeung Entended Pin

    1. Bahan: 304 / 316 / 420 / 410
    2. Surface Treatment: Warna padet
    3. Sandard: DIN, ANSI, ISO, BS, JS
    4. Aplikasi: ranté stainless steel dipaké dina jadi loba industri, kayaning manufaktur mesin, mesin dahareun, jsb Ogé cocog pikeun kaayaan lemah sareng luhur. 5. Entended pin dipaké pikeun ngumpul attachemnts.

  • SS Short Pitch Conveyor Chains With Attachment Suit to ISO Standard

    SS Short Pitch Conveyor Chains Jeung Attachment Jas kana Standar ISO

    Produk dijieunna tina kualitas luhur stainless steel 304 produksi. Pelatna ditinju sareng diperas ku téknologi precision. Pin, rungkun, roller anu machined ku-efisiensi tinggi parabot otomatis tur alat grinding otomatis, prosés blasting permukaan jsb precision dirakit ku posisi liang internal, spin riveted ku tekanan pikeun mastikeun kinerja sakabéh ranté.

  • ISO Standard SS Double Pitch Conveyor Chains

    ISO Standar SS Double pitch ranté Conveyor

    Kami gaduh garis lengkep ranté roller pitch ganda kualitas luhur mimitian ti ANSI ka standar ISO sareng DIN, bahan, konfigurasi, sareng tingkat kualitas. Urang stock ranté ieu dina kotak 10ft, 50ft reels, sarta 100ft reels dina sababaraha ukuran, urang ogé bisa nyadiakeun cut custom mun untaian panjangna kana request.Carbon bahan baja avilable.

  • SS Conveyor Bushing Chains, and with Attachements

    SS Conveyor Bushing Chains, sarta kalawan kantétan

    Ranté conveyor stainless steel dipaké dina lingkungan nyeuseuh-handap ogé dahareun-grade, suhu luhur, sarta aplikasi abrasive. Biasana disayogikeun dina stainless steel 304-grade kusabab sipat mékanis anu saé, tapi 316-grade ogé sayogi upami dipénta. Urang stock ANSI Certified, ISO Certified, sarta DIN Certified stainless steel conveyor chain.Additionally, urang stock garis pinuh ku kantétan ranté conveyor stainless steel sarta sprockets stainless steel.

  • SS RF Type Conveyor Chains, and with Attachements

    SS RF Tipe Conveyor ranté, sarta kalawan kantétan

    SS RF Type Conveyor ChainsProduk ngagaduhan ciri résistansi korosi, résistansi suhu luhur sareng rendah, beberesih sareng saterasna. Ieu bisa dipaké dina loba kali kayaning transportasi horizontal, transportasi inclination, angkutan nangtung jeung saterusna. Ieu cocog pikeun garis produksi otomatis mesin dahareun, mesin bungkusan jeung saterusna.

  • SS M Series Conveyor Chains,and with Attachments

    SS M Series Conveyor Chains, sarta kalawan Kantétan

    Séri M parantos janten standar Éropa anu paling umum dianggo. Ranté ISO ieu sayogi ti SSM20 dugi ka SSM450. Runtuyan kituna bakal cater pikeun paling syarat penanganan mékanis encountered. ranté ieu, sanajan comparable DIN 8165, teu ditukeurkeun jeung standar ranté roller precision séjén. Sadia kalawan standar, rollers badag atawa flanged eta oge ilahar dipaké dina formulir rungkun na utamana dina transport.Carbon kayu bahan baja avilable.

  • SS MC Series Conveyor Chains with Hollow Pins

    SS MC Series Conveyor ranté kalawan Pin kerung

    Ranté conveyor pin kerung (seri MC) mangrupikeun jinis drive ranté anu paling umum anu dianggo pikeun ngajalankeun kakuatan mékanis pikeun rupa-rupa mesin domestik, industri sareng pertanian, kalebet conveyor, mesin gambar kawat sareng mesin gambar pipa. waja. pelat baja anu ditinju sarta squeezed ngaliwatan liang kalawan téhnologi precision. Sanggeus ngolah ku-efisiensi tinggi parabot otomatis tur alat grinding otomatis,. Akurasi assembly dijamin ku posisi liang jero sarta tekanan riveting Rotary.

  • SS FV Series Conveyor Chains with Different Kinds of Roller, and with Attachments

    SS FV Series Conveyor Chains kalawan Rupa-rupa Roller, sarta kalawan Kantétan

    FV runtuyan conveyor ranté minuhan standar DIN, utamana kaasup FV tipe ranté conveyor, FVT tipe ranté conveyor sarta FVC tipe kerung pin aci ranté conveyor. Produk anu loba dipaké di pasar Éropa, conveying bahan pikeun conveying umum tur conveying equipment.Carbon bahan mechanized nyaeta avilable.

  • SS FVT Series Conveyor Chains with Rollers in SS/POM/PA6

    SS FVT Series Conveyor ranté kalawan Rollers di SS / POM / PA6

    Urang nawiskeun ranté conveyor link jero luyu jeung FVT (DIN 8165), MT (DIN 8167) en BST. ranté conveyor ieu sadia dina rupa-rupa desain, nganggo atanapi tanpa kantétan sarta tipena béda gilinding .