Inpo produk

Bagian dijieunna tina stainless steel. Ranté stainless steel jenis ieu cocog pikeun dianggo dina industri pangan sareng kasempetan anu rentan ka korosi ku bahan kimia sareng obat-obatan, sareng ogé tiasa dianggo dina aplikasi suhu luhur sareng rendah. Dituturkeun ku ranté nikel-plated, ranté séng-plated, ranté Chrome-plated: sakabéh ranté diwangun ku bahan baja karbon bisa permukaan dirawat. Beungeut bagian anu dilapis nikel, dilapis séng atanapi dilapis krom, anu tiasa dianggo dina erosi hujan luar sareng kaayaan anu sanés, tapi éta henteu tiasa dicegah. Cairan kimiawi kuat corrode. ranté timer lubricating: Sababaraha bagian dijieunna tina jenis logam sintered impregnated kalawan minyak lubricating. ranté jenis ieu boga ciri résistansi maké alus teuing jeung lalawanan korosi, euweuh pangropéa, sarta hirup layanan panjang. Hal ieu loba dipaké dina kaayaan stres tinggi, syarat résistansi ngagem, sareng teu tiasa sering dijaga, sapertos jalur produksi otomatis dina industri pangan, balap sapédah luhur-tungtung, sareng mesin transmisi presisi tinggi-pangropéa rendah.

Saprak ngadegna, pausahaan geus terus komunkasi jeung peers di lingkungan bagian transmisi, milu dina paméran Shanghai taunan di Cina jeung sababaraha paméran bagian transmisi asing, jeung mintonkeun sababaraha émbaran pausahaan dina platform online ngartos pasar domestik jeung luar nagri jeung kabutuhan. , sarta nuluykeun pikeun ngaronjatkeun produksi Produk jeung sarat teknis, ku kituna pikeun minuhan sarat anyar konsumén 'pikeun produk. Ngaliwatan taun ngembangkeun kontinyu, parusahaan boga ratusan produk, nu utamana dilarapkeun ka: mesin dahareun; mesin gandum; mesin ngeusian botol; mesin bungkusan; mesin kosmétik; mesin médis; alat médis; mesin gula; mesin kertas; mesin kai; mesin éléktronik; Mesin bako; Mesin bahan wangunan; Mesin batubara; Mesin ngangkat; Mesin pos sareng telekomunikasi; Gas alam, coking jeung pétrokimia, mesin kimiawi; mesin tékstil; Mesin baja sareng logam non-ferrous; mesin Metalurgi; mesin pertambangan; mesin kapal; Mesin angkutan palabuhan sareng bandara; mesin ngangkat; mesin ngalukis; rupa-rupa garis conveyor aliran otomatis; garis conveyor sabuk bolong; cai laut, asam, korosi alkali, suhu luhur jeung low lingkungan husus; mesin pangolahan panyalindungan lingkungan; fasilitas hiburan cai; mesin Panén tatanén; mesin kaca, percetakan Rupa-rupa transmisi mékanis jeung conveying kayaning mesin coinage.

Rupa produk lengkep ngaheéat konsumén loba énergi jeung merenah pikeun meuli.

Rekomendasi produk anyar: 1) Ngajalin ranté gantung, dipercaya dina kualitas, diékspor ka Amérika Kalér jeung Éropa dina bets; 2) ranté baja Gampang-dismantling, diékspor ka Amérika dina bets; 3) Couplings ge jenis sareng OLDHAM couplings, kalayan kualitas anu langkung saé sareng harga anu langkung saé.


waktos pos: May-28-2021